domingo, 17 de junio de 2012

COC DE POMA I BRULL

INGREDIENTS: 
- 1 base de pasta de full
- 2 pomes golden
- 200 ml de nata líquida
- 200g de brull
- 3 ous
- 50g de sucre
- canyella
- 1 llimona
- Una mica de mantega
PREPARACIÓ:
- Forrar un motlle prèviament untat amb mantega, amb la pasta de full precuinada.
- Amb una forquilla fer punxar la pasta per que no puje, i per sobre li posem paper de forn i uns cigrons secs per fer pressió.
- Posar a coure la pasta al forn a uns 175ºC durant 7 minuts.
- Pelar i tallar les pomes a fines capes iguals, escórrer per sobre un suc de llimona, per evitar l’oxidació.
- En un bol batre, els ous, el sucre, el brull i la nata líquida.
- Un cop ho tenim batut incorporem uns quants tallets de poma dins la massa.
- Posar la massa per sobre la pasta de full.
- Ho acabem adornant amb els tallets de poma.
- Per acabar ho espolvorejem amb canyella i sucre.
- Coure al forn a uns 175ºC durant uns 30 min.

No hay comentarios: