domingo, 17 de junio de 2012

COC DE CIRERES

Ingredients
- 1/2 got d'oli de girasol o d'oliva com preferiu.       
- 1/2 got de llet
- 1 got de sucre
- 250gr de farina
- 1 sobre de llevadura royal
- 4 ous

Preparacio:- Batre els 4 ous amb el sucre amb l'ajuda del túrmix.
- Un cop tenim el sucre ben dissolt, incorporem la llet i l'oli i ho mesclem.
- Per últim incorporem la farina i la llevadura royal.
- En aquest punt que ja tenim la pasta del bescuit fet, es el moment d'incorporar la fruita trossejada i pelada, en aquest cas les cireres les vaig partir per la meitat per treure el pinyol.
- Barrejar la pasta amb la fruita, i reservar sempre una mica de fruita per decorar per sobre.
- Que bons que son aquest bescuits amb fruita, m'encanten!!! 
- Per que la fruita no marxi tota cap al fons del coc, passeu-la abans per farina.

No hay comentarios: